Notranja senčila

So namenjena senčenju prostorov kot alternativa klasičnim zavesam, saj omogočajo enostavno upravljanje in čiščenje.

Notranje žaluzije

Žaluzije služijo za zaščito pred neželenimi pogledi mimoidočih, tako podnevi kot ponoči. Ščitijo nas tudi pred sončno svetlobo in so odličen regulator svetlobe v vašem prostoru.

Notranje rolo senčila

Izbirate lahko med različnimi tkaninami in jih tako barvno uskladite z vašimi prostori. Odločite se lahko za klasično izvedbo, ki omogoča pritrditev roloja na steno ali strop. Rolo pa je na voljo tudi v zaprti kasetni izvedbi, pri tej vrsti rolojev je blago navito in skrito v aluminijasti omarici.

Plise senčila

Plise senčila so izdelana iz 100% poliestra, ki je impregnirano z antistatičnim premazom. Ta preprečuje nabiranje prahu na plise senčilih.

Debelina alu-okvirja plise senčila je 2 cm in omogoča pritrditev na letve okenskega krila. Zaradi tega se odpira in zapira hkrati s krilom okna. Plise senčila pa lahko pritrdimo tudi na steno ali strop. Velika prednost plise senčil je, da zavzamejo zelo malo prostora. Montaža je možna tudi na strešno okno, ter na vse vrste steklenih zimskih vrtov.

Lamelne zavese

Lamelne zavese imajo vgrajen mehanizem, ki omogoča preprosto zastiranje in odstiranje lamel do 180°. Lamelne zavese pa je mogoče upravljati tudi daljinsko z motornim pogonom na elektriko. Lamelne zavese priporočamo za dekoracijo vaših poslovnih ali bivalnih prostorov. Lamelne zavese vam lahko izdelamo v različnih barvnih odtenkih, tako da se bodo čim lepše zlile z vašim prostorom in elementi v njem.

Želite ponudbo za notranja senčila?